Champignonmuld - Perfekt til haver - Varde, Ølgod og Grindsted

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Champignonmuld til have og bede

Nogle mennesker har grønne fingre, men oftest er det ganske enkelt bare ikke nok at håbe og tro på, at det nok skal gå.

Hvis du vil producere den højeste kvalitet, kræver det, at du bruger den højeste kvalitet af gødning og derfor anbefaler V. Chrisensen & Søn champignonmuld, hvis du vil give dine rosenbede eller drivhuse de bedste muligheder for at spire.

Med denne type muld vil dine plantninger lyse lige så meget op, som det lys, der selv rammer dem.

Levering af champignonmuld nær Varde & Grindsted

Brug champignonmuld og sikr dig, at jorden gøder

Champignonmuld gør flere ting ved dit bed, men først og fremmest sikrer det, at bedet får den korrekte struktur til, at planterne udvikler sig rigtigt – altså sørger den for, at gødningen rent faktisk virker.

Den er velegnet til især rosenbede og drivhuse, men kan selvfølgelig også bruges i andet haveværk.​​

Udover at jorden gøres porøs og dermed bedre egnet til plantning, så sikrer champignonmuld også, at det er langt nemmere for dig at holde den fri fra ukrudt, fordi det ganske enkelt bare er nemmere at rive ukrudt op af denne type muld, og derfor adskiller champignonmuld sig fra den gennemsnitlige og normale gødning.

Forkæl dig selv og dine planteskud

Champignonmuld er altså for dig, der vil give dine plantninger de bedste chancer for overlevelse, og hvis det lyder som noget for dig, så ring på 40 50 31 25 og hør om dine muligheder for levering i Grindsted, Varde og Ølgod.

Ønsker du selv at hente dit champignonmuld, skal du selvfølgelig være velkommen fra hele landet. Er du i tvivl om, hvad gødningen ellers kan bruges til, skal du endelig spørge – vi er her for din skyld.​

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod