Knust beton - Billigt genbrugsmateriale - Få et tilbud i dag

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Knust beton

Skal grusvejen eller indkørslen repareres? Så er knust beton et rigtig godt materiale til formålet. Vi tilbyder ren knust beton uden tegl, som er knust ned til størrelsen 0/40 mm. Dette gør det egnet som stabilgrus, men også bundsikring og bærelag til fortove, stier og p-pladser. V. Christensen & Søn leverer hvert år mellem 1500 og 2000 tons knust beton ud til vores kunder.

Knust beton eller stabilgrus?

Begge materialer er selvfølgelig gode materialer at bruge. Fordelen ved knust beton er dog, at det ikke er så overfølsom over for variationer i vandindholdet, som stabilgrus er. Knust beton er fremstillet ved, at beton fra konstruktioner og bygninger knuses til den ønskede størrelse. 
Knust beton vælges også frem for stabilgrus, fordi det er billigere end stabilgrus og fordi det er et genbrugsmateriale. Ved at tilvælge knust beton sparer man også på ressourcerne af grus. 
Knust beton har større bæreevne end stabilgrus. Derfor kan man reducere asfalttykkelsen på asfalterede veje og man kan derfor også spare penge der.

Pris på knust beton

Knust beton er et rigtig godt produkt at bruge især for entreprenører og landmænd. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål om knust beton, så er du velkommen til at kontakte os. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon +45 75 24 30 72 eller du kan sende en mail til v.christensen@firma.tele.dk.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod