Knust beton i Ølgod, Varde & Grindsted omegn | Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Knust beton

Skal grusvejen eller indkørslen repareres, er knust beton et rigtig godt materiale til formålet. Vi tilbyder levering af materialet i Varde, Ølgod og Grindsted området, som er knust ned til størrelsen 0/40 mm. Materialet er knust af restprodukter fra betonindustrien, dvs at det er helt rent – uden tegl og øvrige urenheder. Dette gør det egnet som stabilgrus, men også bundsikring og bærelag til fortove, stier og p-pladser. V. Christensen & Søn leverer hvert år mellem 10.000 og 12.000 tons ud til vores kunder.

Vi har mange års erfaring inden for anvendelse af denne type materialer, og vi har derfor kompetencerne til at rådgive og vejlede dig, til at anvende det materiale der er mest optimalt for dit projekt.

Du er derfor velkommen til at kontakte os, og så kan vi tage en snak om hvad der vil være bedst for dig at anvende.

Kontakt os i dag

Knust beton eller stabilgrus?

Begge materialer er selvfølgelig gode materialer at bruge. Fordelen ved knust beton er dog, at det ikke er så overfølsomt over for variationer i vandindholdet, som stabilgrus er. Det er nemlig fremstillet ved, at beton fra konstruktioner og bygninger knuses til den ønskede størrelse.

Det vælges også frem for stabilgrus, fordi det er billigere end stabilgrus og fordi det er et genbrugsmateriale. Ved at tilvælge knust beton sparer man også på ressourcerne af grus, også har det en større bæreevne end stabilgrus.

Derfor kan man reducere asfalttykkelsen på asfalterede veje og man kan derfor også spare penge der.

Pris på knust beton

Prisen afhænger af mængden du skal bruge og knust beton er et rigtig godt produkt at bruge især for entreprenører og landmænd. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 24 30 72 eller du kan sende en mail til info@vchristensen.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod