Studenterkørsel i Ølgod, Varde & Grindsted omegn | Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Studenterkørsel

V. Christensen og Søn A/S tilbyder studenterkørsel i en container, der er ombygget til formålet. Vi har fire containere, der alle kan rumme 31-38 personer. Alle er udstyret med soundbox, sikker trappe og strøm, så der er mulighed for at oplade telefoner.

Vi vil gøre en kæmpe indsats for at denne dag bliver uforglemmelig for dig og din klasse. Vi har mange års erfaring inden for studenterkørsel og har aldrig skuffet med vores service. Vi bestræber os på at give jer en fantastisk oplevelse, så tøv ikke med at bestille jeres studenterkørsel hos os.

Du kan se vores tidligere studenterkørsler her.

Praktisk info om studenterkørsel

Vognen er som sagt udstyret med soundbox sikre trapper og strøm til bl.a. opladning af telefoner. Men skulle vi være uheldige at løbe ind i regnvejr, er vognen også udstyret med presenning, så i kan nyde jeres tur i alt slags vejr.

Slip for rengøring

Efter enhver fest efterfølger bøvlet at skulle gøre rent og oprydning. Men med vores studenterkørsel skal i ikke bekymre jer om den slags. Vi klare selv rengøringen efter af vognen så i kan nyde festen fra start til slut, uden at skænke det en tanke.

Friske og ansvarlige chauffører

En god chauffør på en studentertur, er meget mere end blot at kører vognen. Vores chauffører friske og ansvarlige så i kan nyde turen uden bekymringer. Samtidig står de ikke i vejen for sjoven. I styrer showet og vi er der blot for at hjælpe hvor vi kan.

Kontakt os i dag

Indhent tilbud på studenterkørsel

Skal du og din klasse have booket studenterkørsel, så kontakt os for at høre nærmere om pris og ledige datoer. Skulle du have spørgsmål eller brug for information, der ikke er angivet på siden, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.
Vi kan fanges på telefonen +45 75 24 30 72 for en snak om jeres behov, samt forventninger til turen. Alternativt kan i også sende en mail til info@vchristensen.dk eller benyt vores kontaktformular.

Så kontakter vi jer hurtigst muligt.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod