Maskinudlejning til dit projekt - Ring for tilbud i dag

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Maskinudlejning

Står du og mangler en maskine? Så prøv maskinudlejning hos V. Christensen & Søn. Vi tilbyder udlejning af minigraver, motortrillebør og pladevibrator. 

Leje af minigraver

Har du brug for en maskine, som er god til mindre graveopgaver og som er fleksibel og nem at navigere. Så er det en minigraver, du skal leje. Ved at leje en minigraver klarer du nemmere det ellers hårde gravearbejde. 
En minigraver er især god, hvis der skal graves i tunge materialer og hvis der er meget der skal graves op. Til den type opgaver, er minigraveren et godt alternativ til skovl og håndkraft, som kan være særdeles slidende for ryggen og kroppen generelt. 

Hos os kan du leje en 2 tons minigraver med kabine og udskydelige bælter. Du har mulighed for at vælge, om du vil leje vores minigraver med eller uden fører.

Leje af motortrillebør

En motortrillebør kan være et godt supplement til minigraveren, hvis det handler om havearbejde. Du kan selvfølgelig også leje maskinen for sig selv. Den er smal nok til at komme gennem havelåger og andre smalle passager, hvilket er praktisk under havearbejde. 
En motortrillebør kan ses som et godt alternativ til en almindelig trillebør. Med en motortrillebør slipper man selv for at løfte læsset, da motoren klarer den del. Den kan derfor klare de tunge læs af jord, sten, eller andre tunge materialer, der skal fragtes fra et sted til et andet. 

Leje af pladevibrator

Skal du til at lægge fliser i indkørslen eller på terrassen? Med en pladevibrator får du et stabilt resultat. Pladevibratoren sørger for at lagene med stabilgrus og brolæggergrus under fliserne ligger pænt og stabilt, når disse lag bliver stampet. Dette er også med til at sørge for at brolægningen ikke skrider. 
Især i indkørsler er det vigtigt at forarbejdet, som pladvibratoren klarer, er i orden. Dette skyldes, at indkørslen skal kunne klare den tunge trafik, som foregår i indkørslen. 

Vi udlejer både en 70 kg. og en 400 kg. pladevibrator, alt efter hvad du har brug for. 

Maskinudlejning med levering og afhentning

Når du lejer maskiner hos V. Christensen & Søn, skal du ikke bekymre dig om levering og afhentning af maskinen. Har du ikke et godkendt køretøj til at klare det, så har vi. Vi kan derfor både klare levering og afhentning, når du lejer maskiner hos os. Det hele bliver aftalt, når du lejer en maskine. 

Når vi leverer en maskine til udlejning hos dig, giver vi muligheden for at lade containeren fra vores lastbil stå til senere afhentning af overflydende jord, beton og brokker. Hos os har du også mulighed for at købe materialer til haven, som kan blive leveret sammen med maskiner du lejer.

Har du brug for at leje en af vores maskiner?

Vil du leje en af vores maskiner eller har du spørgsmål omkring vores maskinudlejning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Dette gælder også, hvis du har brug for at vide mere om vores priser. 
Vi kan kontaktes på telefon +45 75 24 30 72 eller du kan sende en mail til info@vchristensen.dk

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod