Vognmand Ølgod ved Varde | Transportfirma siden 1952

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Vognmand i Varde, Grindsted​ og Ølgod

​I 1952 etablerede Verner Christensen vognmandsfirma i Hejbøl. I 1986 blev Preben Christensen medejer af firmaet, og i året 2000 kom tredje generations af familien med i firmaet, idet John Christensen på det tidspunkt blev medejer. I 1996 blev firmaet flyttet til Krusbjerg.
 

"Det har vel altid lagt i kortene, at jeg på et tidspunkt skulle med i firmaet, jeg har i hvert flad altid haft lyst til at arbejde inde for branchen, så jeg har ikke på noget tidspunkt fortrudt, at jeg valgte at gå i min far og bedstefars fodspor siger John Christensen.​"

 

Stabile kunder og gode medarbejdere hos vognmand

Firmaet har gennem de mange år, fået en stor og stabil kreds af kunder i et stort område omkring Varde, Grindsted og Ølgod.

Kundekredsen tæller private, firmaer, virksomheder og en lang række af landmænd, der har brug for en vognmand. Som vognmand har vi altid haft meget at se til, og vores kunder har trofast sendt bud efter vores vognmand, når de har haft opgaver, der skulle løses, forklarer Preben Christensen.

Firmaet tager sig af alle former vognmandskørsel, og er således leveringsdygtig i blandt andet grus sand og muld. Preben Christensen lægger ikke skjul på, at firmaets vigtigste aktiv er medarbejdere i firmaet og de er altid meget fleksible, og tager gerne en ekstra tørn, når det nødvendigt, lyder det fra Preben Christensen.

Ny tiptrailer

Med årene er vognparken vokset i takt med, at der er kommet nye opgaver til firmaet.

Vi har netop investeret i tiptrailer, og med den er vi i stand til, at transporter blandt andet kartofler, korn, sand og grus.

Som vognmand i Varde, Grinsted og Ølgod råder vi også over 9 container lastbiler og 4 trækker, 2 trækker køre med gylletrailer som flytter gylle for landmændene og maskinstationer, Tredie trækker køre kartoffel pulp over hele Jylland, mens den fjerde for det meste kører blokvogn. For at være mere fleksibel så kan de alle 4 køre med tiptrailer.

Derudover har vi 62 tyve kubik containere og dertil 40 andre forskellige enheder som kan trækkes op på bilerne, fortæller John Christensen. Firmaet har også 2 gummigeder som brugers til forskellige opgaver.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod