Specialtransport i Ølgod nær Varde - Ring for tilbud

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

​Specialtransport

Hos V. Christensen & Søn A/S tilbyder vi specialtransport på både trailer med fladlad og en 4-akslet specialtrailer. Til specialtransport af store og tunge genstande bruger vi vores 4-akslet specialtrailer, da den kan klare op til 50 tons og med et 4 mtr. udtræk. Til special transport af mindre maskiner, som fx lifte og trucks, bruger vi vores trailer med fladlad.

V. Christensen & Søn A/S har kørt blokvogn/specialtransport siden 2005. Vi har haft mange trofaste og tilfredse kunder som har givet os mange års erfaring indenfor special transport. Skal du have fragtet noget som special transport, det kan være alt fra maskiner, tungt gods mm. Som du skal have transporteret og du kan derfor trygt lade os stå for opgaven. Vores mål er at levere et godt stykke arbejde, som opfylder dine ønsker og behov.

Der er ikke det vi ikke kan transportere, så uanset hvad du åtte have behov for at få transporteret, så er du velkommen til at kontakte os. 

Erfarne chauffører til specialtransport

Vores chauffører har stor erfaring med mange typer af specialtransport. De har været i branchen i mange år, og har derfor oparbejdet kompetencerne til at, varetage specialopgaver. Derfor er de også kyndige til at sørge for alt, hvad der kræves for at gennemføre special transport. Vi kan derfor hjælpe dig med at få transporteret dit specialgods fra A til B.

Det er alt fra planlægning af ruten og tilladelser til læsning, transport og aflæsning af godset, der bliver kørt med special transport. 

Få et uforpligtende tilbud på specialtransport

Skal du have fragtet noget som specialtransport, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Tilbuddet er baseret på bl.a. størrelsen af godset og ruten, det skal transporteres på. Vi kan kontaktes på telefon +45 75 24 30 72 eller på mail info@vchristensen.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Kontakt Flemming direkte på telefon +45 40 42 19 99.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod