Containerudlejning & Containerkørsel i Ølgod omegn | Få et tilbud

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Containerudlejning​ & kørsel

​Vi tilbyder containerudlejning & levere dem gerne via containerkørsel​ i Ølgod, Varde og Grindsted omegn. Vi kender vel alle til at når foråret står for døren, så skal der tyndes ud i buske og træer. Så i stedet for at man selv skal kører på genbrugspladsen 8 til 10 gange og bruge en hel dag, så ville det jo være oplagt at bestille en container og klare opgaven på den halve tid.

Hos Verner Christensen og Søn tilbyder vi containerudlejning til dig, der skal af med dit haveaffald, jord, murbrokker eller andet i Varde, Grindsted og Ølgod. Vi er altid klar til at give dig vejledning angående sortering.

Kontakt os i dag

Specialdefineret containerkørsel til ethvert formål

​​Det er selvfølgelig relevant, hvilket materiale du skal af med, og hvor meget af det der er, fordi vi har mange forskellige containere, der passer til bestemte formål. Hvad end dit behov er privat- eller erhvervsbaseret, så har vi helt sikkert løsningen til dig.

Der er mange, der selv har en trailer og bruger den flittig, men man skal passe på for, hvis man transporterer murbrokker eller jord. De fleste trailere må kun laste 375 kg, og det kan blive dyrt hvis man bliver standset af politiet og har overlæs.

Men med containerkørsel kommer du ud over dette problem, samtidig med at du sparer tid.

Containere i alle størrelser og til alle behov

Vi tilbyder containere i mange forskellige størrelser, og disse kan både være lukkede og åbne bestemt ud fra, hvad materialet er. Vi designer altså containerkørsel ud fra dit materiale og dine behov.

Dette gør vi både, så du får den bedste oplevelse, men også på grund af sikkerhedsmæssige årsager, fordi når enorme mængder af materiale skal transporteres, som eksempelvis ved containerkørsel, er det ikke helt ufarligt.

Hos os kommer sikkerhed naturligvis i første række, så du ikke blot er sikret den mest professionelle behandling, men også for at der ikke opstår ulykker i forbindelse med transporten og pålæsningen.

Vi tilpasser os dine ønsker til containerudlejning

​​Det kan være noget af et besvær med sådan en pålæsning af affald, og det besvær ønsker vi at tage fra dine skuldre.

Det kan være, du har nogle specielle krav, og dem er vi villige til at kigge på for at give dig det, du ønsker. Ring derfor i dag på 40 50 31 25 og tag en snak med os om containerudlejning.​ Du kan også skrive til vores mail info@vchristensen.dk eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud.

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod