Vådfoder i Ølgod ved Varde | Foder til grise og køer

Få et uforpligtende tilbud Ring 75 24 30 72

  • Fokus på service
  • Sikkerhed i top
  • Høj kvalitet

Vådfoder af professionel standard​

For at dine dyr skal have det godt, er det vigtigt, at de får det rigtige foder. Hos Verner Christensen og Søn i Ølgod nær Varde og Grindsted har vi i mere end 10 år arbejdet med vådfoder i et konstant forsøg på at forbedre kvaliteten, så du og dine dyr bliver mest tilfredse.

Dette er kulmineret i, at vi er kommet frem til vores helt egen særlige opskrift på vådfoder med vallen, som har været vores kunders foretrukne i 6 år.

Overskrift til billede

Giv dine grise det rigtige foder

Ligesom mennesker bliver dyr også ekstra tilfredsstillet, når de spiser noget, der er af højere kvalitet end vanligt. I dyrets levetid er det vigtigt at holde dyret rask og tilfreds for i sidste ende at give dig den bedste værdi.

Derfor har vi udarbejdet vores helt egen vådfoder til grise for at optimere denne oplevelse. I vores kartoffelpulp til grise har vi tilsat valle (mælkesyre), hvilket gør, at fodertruget eller anlægget nemmere holdes rent samtidig med, at der opnås en bedre pH-værdi for at holde dyrenes maver i balance.

Denne type vådfoder er især godt til smågrise som startfoder for at give dem en god begyndelse på tilværelsen.

Mælkesyrebakterien, der tilsættes vores vådfoder, sikrer også grisenes velvære ved at opløse alle rå materialer i kosten, hvilket foderkartofler blandt andet er.

Læs om den positive effekt ved brug af vådfoder her.

Med vores vådfoder holder du dig selv og dine dyr glade

Med leverance i omegnen af Varde, Ølgod og Grindsted kan du altså få vådfoder leveret direkte til dit fodertrug, men du kan selvfølgelig også selv hente, hvis du ønsker det.

Alt kan ordnes efter aftale, og dette gør du ved at ringe til telefon 40 50 31 25 – vi glæder os til at høre fra dig

V. Christensen & Søn A/S

CVR:25471830

Krusbjergvej 8

6870 Ølgod